dizajn

web

Web dizajn2019-04-04T00:22:55+00:00

BRENDING

IZRADA WEB SAJTOVA

Svaki brend zahteva poseban pristup i drugačiju strategiju za pozicioniranje na tržištu. Razvoj i pozicioniranje brenda u današnjem biznisu mora da uključi onlajn i oflajn resurse i marketinške instrumente. Mi smo tu da kreiramo i implementiramo odgovarajuću strategiju pozicioniranja brenda. Specijalizovani smo za promociju i pozicioniranje brenda na Internetu, kao i za primenu svih aktuelnih marketinških tehnika koje to omogućavaju: SEO, Facebook kampanja, E-mail marketing, AdWords oglašavanje itd.

Razvoj modernih responsive web sajtova i njihovo pozicioniranje na Google-u i drugim pretraživačima Interneta značajno su uticali na rast broja potrošača, prometa i profita naših klijenata. Rezultati našeg rada su uvek merljivi i dostupni. Do danas smo uspeli da pozicioniramo više od 300 domaćih i inostranih brendova na prvu stranicu organske Google pretrage. Apsolutno smo sigurni u svoj rad i za sve gore pomenute usluge dajemo ugovorne garancije.

Saznaj višeSaznaj više

REKLAMIRANJE

SEO OPTIMIZACIJA

Potreban vam je najefikasniji i najkreativniji način da plasirate informacije na tržište? Tu nastupamo mi. Pravilno i precizno plasiranje informacija ka jasno definisanim i targetiranim klijentima predstavlja najvažniji cilj današnjeg advertajzinga. Pametni trgovci i biznismeni razmišljaju o advertajzingu proaktivno i najmanje godinu dana unapred. Naš stav je isti. Dopustite nam da kreiramo vašu advertajzing strategiju u digitalnom i tradicionalnom okruženju za 2019. i 2020. godinu već od sutra.

Milioni korisnika interneta svakodnevno su u potrazi za različitim proizvodima, uslugama i odgovorima na pitanja i probleme. Jedna od najvažnijih usluga koje ZEN TEAM pruža je SEO optimizacija.Ovaj proces ima za cilj što bolju poziciju web sajta i jačanje saobraćaja sajta preko organskih rezultata pretrage na velikim pretraživačima interneta(Google,Bing,Yahoo).Lider Zen Team-a jednom rečenicom opisuje značaj SEO optimizacije:”Džaba Vam web-sajt ako samo Vi znate da postoji.“

Saznaj višeSaznaj više

CENOVNIK

USLUGA

SEO optimizacija

web dizajn

reklamiranje

This website uses cookies and third party services. Ok