Uslovi korišćenja

/Uslovi korišćenja
Uslovi korišćenja2019-04-02T13:35:20+00:00

Korišćenjem sistema www.zen-tm.com, slažete se i prihvatate određene uslove i pravila korišćenja (u daljem tekstu ‘Uslovi korišćenja’) koji su navedeni u daljem tekstu.

Ovaj veb sajt je u celosti vlasništvo preduzeća Zen Team d.o.o. Sav softver korišten na sajtu je ekskluzivno projektovan i razvijen za potrebe sistema www.zen-tm.com i zaštićen je međunarodnim zakonima koji regulišu tu oblast. Sadržaj i softver na sajtu mogu se koristiti samo u lične svrhe, za kupovinu preko interneta. Ukoliko želite da sistem www.zen-tm.com upotrebite u komercijalne svrhe ili na drugačiji način nego što je ovde opisano, obratite nam se elektronskom poštom, na adresu: kontakt@zen-tm.com.

ZEN POS, ZEN BAR, ZEN GURMAN, ZEN SHOP i ZEN PMS su zaštićena trgovačka imena sistema www.zen-tm.com. Zabranjeno je korišćenje ovog imena ili znaka od strane bilo kog servisa, proizvoda ili usluge koja nema veze sa sistemom www.zen-tm.com. Zabranjeno je i korišćenje imena i znakova koji svojom sličnošću sa imenom i znakom www.zen-tm.com mogu dovesti u zabludu korisnike i treća lica da bilo koji servis, proizvod ili usluga imaju veze sa sistemom ZEN aplikacija ili preduzećem ZEN TEAM d.o.o.

ZEN TEAM DOO zadržava pravo da uskrati servis korisnicima za koje utvrdi da ga zloupotrebljavaju. Ukoliko se korisnici lažno predstavljaju i slično, www.zen-tm.com ima pravo da takve korisnike spreči da dalje koriste sistem ZEN aplikacije. Ukoliko želite da prijavite slično ponašanje korisnika, i time unapredite poslovanje sistema ZEN TEAM DOO, molimo Vas da nam se obratite na adresu kontakt@zen-tm.com.

Vi shvatate i prihvatate da bilo koja aplikacija kompanije ZEN TEAM DOO može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da korišćenje Servisa može rezultirati u nepredviđenoj šteti ili gubitku, uključujući, ali ne i ograničeno na, neočekivani rezultat ili gubitak podataka. ZEN TEAM DOO ni pod kakvim okolnostima neće biti odgovoran za bilo kakve nastale štete (uključujući, ali ne i ograničeno na, specijalne, nenamerne ili namerne štete, gubitak profita ili gubitak podataka, bez obzira na predvidljivost takvih šteta) proistekle iz ili povezane sa korišćenjem ili performansama ZEN TEAM DOO sistema ili bilo kakvim materijalima ili servisima koje Vam ZEN TEAM DOO nudi. Ograničenje odgovornosti se primenjuje u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, saveta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću linkova ili reklama na ZEN TEAM DOO sistemima. Ni pod kojim uslovima ZEN TEAM DOO nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada ZEN TEAM DOO sistema, prouzrokovano direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne i ograničeno na, problemi u funkcionisanju interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili mreže ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, bolesti zaposlenih, nesaradnja trećih lica, sve vrste društvenih previranja, naredbe domaćih i međunarodnih sudova.

ZEN TEAM DOO zadržava pravo da iz bilo kog razloga i bez najave promeni Uslove korišćenja s vremena na vreme, promeni cenovnik i promeni sistem u bilo kom trenutku, uključujući i pravo da prekine servis, sa ili bez najave, bez odgovornosti prema Vama ili bilo kom trećem licu. Sve takve promene na ZEN TEAM sistemima  će biti objavljene na sajtu i sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Vi se obavezujete da povremeno posetite odeljak Uslovi korišćenja, kako biste se blagovremeno upoznali sa eventualnim promenama. Korišćenjem ZEN TEAM sistema po objavljivanju promena u uslovima korišćenja, Vi se slažete i prihvatate sve promene.

This website uses cookies and third party services. Ok