O nama

/O nama
O nama2019-04-02T12:13:22+00:00

Kompanija Zen Team 

Zen Team D.O.O. je osnovana 2016. godine kao kancelarija za tehničku i IT podršku hotela Zening Resorts  sa Kipra. Zajednička ideja vlasnika hotela, Ajay Goyal-a i dugogodišnjeg tehničkog direktora hotela, Miloša Milenkovića bila je da ova kancelarija počne sa radom u Srbiji prvenstveno zbog eliminacije problema u pronalaženju kvalitetnih IT kadrova i strogog viznog režima za kandidate koji u Republiku Kipar dolaze iz zemalja koje nisu članice EU a potom i zbog znatno nižih operativnih troškova.

Tim od četvoro zaposlenih, u to doba, eksperiment u svetu hotelijerstva, hotelu Zening Resorts donosi znatno uvećanje prihoda u poslovnoj 2016. godini a samim tim i potrebu za proširenjem resursa i nadležnosti kancelarije. Već u poslovnoj 2017. godini Zen Team-a preuzima dve trećine recepcijskog poslovanja, upravljanje ljudskim resursima, web dizajn, programiranje i izradu softvera za hotele i hotelske sisteme. Na ovaj način, hotel Zening Resorts ostvaruje veliku uštedu operativnih troškova što direktno dovodi do uvećanja prihoda na kraju 2017. godine.

Sredinom 2017. godine, programeri Zen Team-a započinju razvoj ZEN HMS (Hotel Management System) platforme koja ima za cilj potpunu automatizaciju procesa hotelskih rezervacija kao i aplikaciju ZEN POS (Point Of Sale) baziranu na principu Fidellio i Open Bravo programa. Aplikacije su završene krajem 2017.godine a već početkom 2018. godine postale glavno softversko rešenje hotela Zening Resorts.

Danas, Zen Team, čine web developeri, dizajneri, java programeri, administrativni radnici i veliki broj outsource saradnika a ZEN programi se nalaze na preko stotinu terminala različitih ugostiteljskih i trgovinskih objekata.

This website uses cookies and third party services. Ok