Povecajte prihode hotela koristeći Google Hotel Ads

//Povecajte prihode hotela koristeći Google Hotel Ads

Google oglasi za hotele. Nije nepoznat termin, zar ne? Ali nije ni poznato. Iako hotelska industrija usvaja nove trendove u tehnologiji kako bi povećala svoje poslovanje, Google Hotel Ads dolazi kao blagoslov u prerušavanju. Sada smo sigurni da želite da saznate više o čitavom kompletu i opremi oko Google Ads programa, i kakvu ulogu on ima u rastu vašeg poslovanja i povećanju prihoda.

Šta je Google Hotel Ads?

Google Hotel Ads je moćan alat koji vam omogućava da predstavite svoj hotel na Google pretraživaču. Uz pomoć Google Hotel Ads, vaši gosti mogu da vide kompletne informacije o hotelu kao što su; cene, dostupnost, pogodnosti, recenzije i slično. Ovi oglasi takođe dolaze sa dugmetom „Rezerviši sobu“ koja pomaže putnicima da rezervišu direktno sa hotelom direktno iz rezultata pretrage. Oglasi hotela pomažu vam da pratite svaku fazu procesa planiranja putovanja vašeg gosta. Bez obzira koji uređaj koriste i kako pretražuju, ovi oglasi će prezentovati vaš hotel u pravo vreme, od strane pravih ljudi.

Google Hotel Ads to hike your hotel revenue

Ipak, treba da imate na umu da morate da radite sa Googleovim partnerom za integraciju da biste počeli sa kampanjom Google oglasa za hotele.

Zašto Vašem hotelu trebaju Google oglasi za hotele?

Hotelijeri upoznaju trendove OTA i kako se putnici kreću prema njima za rezervacije. Ali, bilo da se radi o traženju hotelskih veb-stranica ili OTA-a – većina putnika započinje svoju pretragu iz tražilice (čak i mi radimo isto, složimo se?)

Da bismo izbegli povećane provizije za OTA-e i povećali direktne rezervacije od njihovih, veb sajt i Google Hotel Ads su najefikasniji alat za hotelijere. Ovaj moćan alat može dati vašem brendu potrebnu priliku da bude vidljiv pred milionima i privuče njihovu pažnju tokom putovanja.

Koje prednosti donosi Google Hotel Ads?

Zahvaljujući delu hotelske industrije koja je sklonija ovom programu provizije, ne možete poreći činjenicu da ona donosi korpu punu pogodnosti za hotele. Ovde imamo nekoliko njih:

  • Plaćate samo na potvrđene rezervacije

U Google Hotel Ads, možete odabrati jednu od dve opcije za proviziju. tj. model po kliku (CPC) ili model po akviziciji (CPA).

Pogledajte kako ovi oglasi izgledaju u rezultatima pretrage:

Google Hotel Ads of Casa Condado Hotel

U CPC modelu, Google naplaćuje proviziju kada kliknete na dugme “Rezerviši sobu”. A u CPA modelu, morate platiti proviziju Googleu samo na potvrđenim rezervacijama koje dobijete na Vašem veb sajtu. U oba slučaja, retke su šanse da se rezervacije ne pojave ili da budu otkazane; što dovodi do povećanja potvrđenih rezervacija i smanjuje gubitak prihoda.

  • Gostima nudi više informacija o hotelu

Kad god gosti pretražuju hotele – Google pomaže posetiocima dajući sve korisne informacije o hotelima. Ove informacije omogućavaju gostima da izaberu i rezervišu hotel po svom izboru.

  • Povećajte direktan saobraćaj na Vašu veb lokaciju
Google Oglasi za hotele pomažu hotelijerima da povećaju direktan saobraćaj na veb-lokaciju hotela, što takođe vodi ka direktnijim rezervacijama. Ovo je najefikasniji način za povećanje direktnih rezervacija za one koji ne žele da zavise od OTA.
  • Proces rezervacije postaje lakši za hotele i goste

Ne samo sa racunara, već se rezervacija hotelske sobe može napraviti direktno sa pametnih telefona. Mogućnost rezervacije na Google-u, hotelijerima donosi priliku da privuku pažnju gostiju odmah nakon što potraže hotelske sobe na Google-u.

Takođe, proces rezervacije postaje lakši za goste jer mogu videti sve tražene informacije na tražilici. Google ih vodi do mehanizma za rezervaciju odakle posetioci mogu da rezervišu hotel. Dakle, Google Hotel Ads pomaže hotelima i gostima sa brzim rezervacijama.

  • Hoteli mogu generisati kvalifikovane vodiče

Primarni rezultat Google Hotel Ads -a je da uz nisku proviziju, hoteli imaju odgovarajuće potencijalne goste. Jer oni koji su zainteresovani za rezervaciju sa vama će samo nastaviti i kliknuti na dugme. Koristeći pravu vrstu odgovarajućeg mehanizma za rezervaciju, istaknute informacije o sadržajima i drugim detaljima; dobijete više direktnih rezervacija putem Google Hotela Ads.

Google zna šta putnici žele, a u budućnosti će se ti zahtjevi samo povećati. Prema tome, Google ažurira potrebne detalje na stranici tražilice prema zahtevu.

  • Izgradite snažne odnose sa gostima

Budući da ovaj program provizije za Google oglase  povećava šanse za direktne rezervacije, hotelijeri dobijaju važne statističke podatke i informacije o procesu planiranja putovanja za goste. Osim toga, program smanjuje posrednike između gostiju i vašeg hotela. Tako možete direktno komunicirati sa svojim gostima, znati njihove zahteve, predvideti i privući buduće goste i ojačati svoje programe lojalnosti za postojeće rezervacije.

  • Povećajte prihod od hotelskog poslovanja

Google Hotel Ads radi polovinu posla za vas. Prikazuje sve očekivane informacije u pretraživaču i u slučaju da bilo koji gost klikne na oglas – to znači da su gotovo uvereni i zainteresovani za rezervaciju sobe u vašem hotelu. Osim toga, Google naplaćuje nižu proviziju od OTA, smanjuje vaše troškove u obliku provizije.

Dakle, Google Hotel Ads jednako doprinosi povećanju prihoda od hotelskog poslovanja.

Šta treba da uradite da bi vam Google pomogao sa konverzijama i sa vama pobedio konkurenciju?

  • Kreirajte Google My Business nalog

Google My Business je besplatana platforma koja optimizuje sve vaše informacije i dovodi ih na jedno mesto u rezultatima pretraživanja pod nazivom vašeg poslovanja.

  • Ojačajte Google recenzije

Danas, recenzije hotela i reputacija igraju vitalnu ulogu za vaš posao. Većina gostiju donosi konačnu odluku na osnovu vaših ocena i recenzija na Google-u i različitim lokacijama kao što su Booking.com, TripAdvisor i slično. Ove recenzije su organizovane iz različitih izvora na internetu i pojavljuju se u Google My Business listingu.

Stoga, da biste ostali na vrhu, važno je da upravljate svojim recenzijama, i što je najvažnije, koristite softver za upravljanje reputacijom hotela da biste kontrolisali svoju reputaciju na mreži na jednostavan način.

  • Održavanje pariteta

Pitanje cena može biti čest problem i možete videti niske stope konverzije kada cene nisu u skladu sa konkurencijom.

Stoga, da bi se osiguralo da kampanja nije negativno pogođena problemima o cenama, važno je redovno pratiti paritet cena. Menadžer za hotelske kanale, u ovom slučaju, pomaže vam da održite paritet na svim kanalima na koje ste povezani.

Kako se naplaćuje provizija u Google Hotel Ads?

Google nudi dva modela naplate provizije hotelima koji se prijavljuju na program Google oglasa.

Plaćanje po kliku: u oglasnom centru hotela, sve što trebate učiniti je postaviti cijenu koju ste spremni platiti za svaki klik na Vaš oglas i definišite budžet. Vaš rang ili položaj Vašeg hotela će se zasnivati na tome koliko ste spremni potrošiti na klikove.

Komisiona: Plaćate samo kada gosti rezervišu direktno na vašem vebsajtu, upućeni sa Vašeg Google Business Listing-a .

Da li želite da iskoristite ovu priliku?

Hotelieri, zar ne želite da iskoristite prednosti ovog moćnog alata – Google Hotel Ads, koji vam daje način da povećate prihode od hotela?

Danas većina hotela želi da bude nezavisna i zato često traže da dobiju direktnije rezervacije po niskoj proviziji. Ovaj alat je najpogodniji za potrebe Vašeg poslovanja kako bi se prevezao saobraćaj i rezervacije na veb-lokaciju Vašeg hotela.

Počnite sa kampanjom Google Hotel Ads kroz nas!

By |2019-03-01T18:31:52+00:00August 18th, 2016|News|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Ok